Najava: BMW party Rama 2019.

  • Napisao/la  RP
Najava: BMW party Rama 2019.

U brojnim sredinama, ljetni period donese živost i brojne događaje. Bilo kulturne, sportske, glazbene… Znamo da u brojnim sredinama, posebno onim većim, već odavno postoje klubovi ljubitelja automobile koji s vremena na vrijeme organiziraju okupljanja vlasnika I ljubitelja neke marke automobile. Ta okupljanja budu dobra prigoda za upoznavanje, druženje, razmjenu iskustava, a nerijetko i za sklapanje dogovora i poslova.

S ciljem organizacije susreta ljubitelja i vozača BMW-a, mala skupina zaljubljenika u tu marku vozila, već dulje vrijeme radi na tome. Organizacija BMW party-a, već je prilično odmaknula, tako da je već sada poznat termin okupljanje koje će biti 17. Kolovoza na obali Ramskog jezera u Podboru.

S obzirom da je organozacija ovakvih susreta prilično zahtjevan posao, u većini slučajeva, nađe se sponzor koji će barem jednim dijelom sudjelovati u potpori. Uz tehničku potporu, neće izostati niti druga. Caffe “Mirakul” i Ivan BIlić – Šibi, bit će glavni spozori ovogodišnjeg BMW party-a u Rami.

Do sada su ostvareni brojni kontakti s članovma sličnih klubova u BIH i Hrvatskoj koji su već posjetili Ramu i Podbor I dali potporu organizaciji. Sudjelovanje na BMW party Rama 2019., već su potvrdili ljubiteji BMW iz Tomislavgrada, Livna, Posusja, Mostara, Knina, Splita, Imotskog…

Svi koji žele sudjelovati na ovome okupljanju, dobiti više informacija ili možda pomoći u organizaciji, više informacija mogu dobiti na Facebook stranici BMW klub “Rama”.

na vrh članka