Foto: Obilježena 10. obljetnica zbora Frame Rumboci

  • Napisao/la  RP
Foto: Obilježena 10. obljetnica zbora Frame Rumboci

Framin zbor već 10. godinu okuplja mlade djevojke koje svojim lijepim glasom doprinose svetim euharistijskim slavljima. Broj članova zbora svake se godine iznova povećava, što je lijepo za vidjeti i čuti.

Formiranje zbora potpisuje profesorica glazbene umjetnosti Sonja Cvitanović, kojoj ide velika zahvala za sve dosadašnje godine rada, truda i zalagnja. Framin zbor može se pohvaliti sa šest napisanih pjesama i četiri odrađena nastupa na Framafestu. Osim framafesta, tu su i nastupi koji uključuju pjevanje na vjenčanjima i Božićnim koncertima. 10. godišnjica formiranja framinog zbora bila je i povod za organiziranje druženja svojih članova.

Prekrasni prirodni ambijent dvorišta "Pansiona Renata", vlasnika Mirka i Marije Baketarić, zasigurno je utjecala na odličnu atmosferu cijelog druženja. Ovim putem im se još jednom zahvaljujemo što su nas s radošću primili. Cijelokupno druženje obilježeno je veseljem, zabavnim društvenim igrama i naravno glazbom. Pored veselo raspjevanih članova zbora, za dobru atmosferu, glazbom su doprinijeli i ostali gosti Pansiona Renata. Na kraju, ne preostaje ništa drugo nego zahvaliti dragom Bogu na svemu što nam je omogućio. Bez čvrste vjere i volje za napretkom, zbora, druženja i pjesme ne bi ni bilo.

Sretan nam 10. rođendan!

Lucija Šarčević

na vrh članka