Održana 10. Kulturna večer na brdu Gračac

  • Napisao/la  RP
Održana 10. Kulturna večer na brdu Gračac

U povodu blagdana svete Ane, Kulturno društvo “Gračac- Gornja Rama” već desetu godinu za redom organiziralo je Kulturnu večer na brdu Gračac. Nakon mise, u lijepom prirodnom ambijentu na uzvisini iznad crkve sv. Ane, okupio se veliki broj gledatelja koji su imali priliku uživati u raznovrsnom i dobro pripremljenom programu. Svatko od nazočnih. od najmlađih pa do najstarijih,  mogao je izabrati nešto za sebe.

Na početku programa u ime organizatora sve nazočne pozdravio je Nikica Beljo, a nakon toga gvardijan Franjevačkog samostana Rama Šćit, fra Andrija Jozić pozdravom i molitvom otvorio je priredbu. Recitacijama, pjesmama, igrokazima, ozbiljnim i šaljivim prilozima. sudionici 10. Kulturne večeri, nazočnima su pružili nezaboravne trenutke radosti i obiteljske atmosfere.

Na kraju programa u ime Društva, riječi zahvale uputila je Božana Nikolič svima onima koji su sudjelovali u ovogodišnjoj organizaciji Kulturne večeri, izvođačima i svima koji su večeras izašli na brdo Gračac  Nakon riječi zahvale svi izvođači i organizatori snimili su zajedničku fotografiju za trajnu uspomenu te nastavili druženje.

Fotografije pogledajte Ovdje

na vrh članka