Najava: Tečaj priprave za brak

  • Napisao/la  RP
Najava: Tečaj priprave za brak

Kako činimo svake godine, tako će i ove biti prilika sudjelovati u Tečaju priprave za brak za Sakrament Ženidbe.

U cjelodnevnom druženju, od 9,30 do 16,30 u dvorani Župe Presvetog Srca Isusova stručnjaci različitih područja ljudskog života i djelovanja će progovoriti o važnoj temi i stvarima na koje se priprema svaka mlada osoba koja u duhu kršćanstva stupa u sakrament braka – Ženidbu.

Tečaj će se održati 20.02.2020. u Župi Presvetog Srca Isusova. Moguće je komunicirati sa Župom telefonom br. 036 771 023 ili mobitelom 063 294 661- župnik, ili pak e-mailom: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. a naravno uvijek se možete javiti svojim Župnicima pa će oni mene obavijestiti. Tečaj se organizira za sve župe Ramskog Dekanata, ali mogu pristupiti i svi drugi zainteresirani iz koje god Župe, dekanata i Biskupije!

Upravo radi toga objavljujemo i plakat na kojem su i ostala mjesta u raznim Dekanatima sa nadnevkom Tečaja, tako da se uvijek može izabrati, ako ste spriječeni u određenom vremenu kad je Tečaj predviđen kod nas u Prozoru.

Ako netko želi sklopiti sakrament Ženidbe, za njega je Tečaj obvezatan, tj. ima pravo koristiti tu prigodu da se valjano za Sakrament i pripremi.

Ove godine će radi prilika u kojima se nalazimo biti malo drugačije. Neće se organizirati zajednički objed, jer nemamo uvjete za to, a i organizatori Tečaja Ured za Brak i Obitelj Vrhbosanske Nadbiskupije nam je tako sugerirao. Zato je i pripremljen susret u Prozoru, gdje imate priliku, otići u pauzi negdje u nekom od restorana nešto blagovati.

Radujemo se vašoj prisutnosti i čekamo vas s nadom da ćete od toga imati puno koristi i ugodan susret sa svima koji isto žele i na isto se spremaju!

Do susreta, neka vas Bog blagoslovi i čuva.

Marko Tomić, župnik

na vrh članka