Rama uskoro dobiva turistički portal

  • Napisao/la  RP
Rama uskoro dobiva turistički portal

Prateći trendove u turzimu, posebno u sredinama s lošije razvijenom turističkom ponudom i slabom promocijom onoga što određeni prostor može ponuditi u turističkom smislu, u završnoj je fazi projekt izrade prvog turističkog portala koji je dio kampanje turističko-medijske promocije Rame koju su pod nazivom #VisitRama pokrenuli rportal.eu i rama-prozor.info u svibnju ove godine

Portal će se biti posvećen isključivo turizmu i temama vezanima za turizam. Sadržavati će cjelovitu ponudu ramskoga kraja, kao i sve potrebne informacije za planiranje dolaska i boravak na određenoj destinaciji u Rami. Na ovaj način domaćoj, ali i široj javnosti, cilj je predstaviti cijelo ramsko područje. Od gastronomije i smještaja pa do Ramskog jezera, i svega što ono nudi. Također, u sadržaju portala svoje mjesto dobit će i ramske planine, koje još uvijek nisu dovoljno predstavljene široj javnosti, iako je na tome planu HPD „Rama“ napravio veliki iskorak. Svoj dio dobit će i ljubitelji adrenalinskih vožnji i motocross-a.

Svi oni koji se bave turizmom, ugostiteljstvom, vlasnici smještajnih kapaciteta, moći će dobiti svoj kutak na portalu.

Predstavljanjem Rame kao turističke destinacije, proširit će se i turistička ponuda Hercegovine. Izradu turističkog portala vode domaći ljudi u suradnji s poznatom turističkom agencjom iz Zagreba.

na vrh članka