Ramci putuju na Svjetsko prvenstvo u Rusiju

  • Napisao/la  RP
Ramci putuju na Svjetsko prvenstvo u Rusiju

Polako se približava 14. lipanj i početak svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji. Navijačka groznica polako hvata brojne ljubitleje „najvažnije sporedne stvari na sivjetu“. Kupuju se dresovi ili navijački rekviziti i sve je u znaku crveno-bijelih kockica i hrvatske nogometne reprezentacije. Ipak ima i onh vatrenih navijača, koji su spremni prevaliti i nekoliko tisuća kilometara da bi bodrili svoje nogometne ljubimce i reprezentaciju.

Dio članova biciklističkog kluba „Ventus“, njih devet, organizira odlazak na Prvenstvo u Rusiju. Uz osigurani prijevoz, rutu putovanja, prenoćišta i ulaznice, osigurali su sebi i navijaćke rekvizite kao poveznicu Rame i hrvatske nogometne reprezentacije.

Miro Beljo, Robert Nikolić, Zdravko Pavlovic, Mato Ćališ, Ivan Matešić, Tomislav Markešić, Ivan Matešić, Ivan Stojanović i  Mirko Lesko, spremaju se na put u Rusiju i utakmicu Hrvatska – Nigerija. Krenut će u srijedu 13. lipnja iz Prozora, preko Zagreba, Beča do Ostrave, gdje će prenoćiti.

Drugi dan putovanja, započet će u Ostravi i prevaliti put do Kalinjingrada, gdje imaju rezerviran smještaj. Nkon odmora i razgledavanja znamenitosti grada, 16. lipnja, svojim navijanjem, bodrit će hrvatsku reprezntaciju, koja će igrati svoju prvu utakmicu na Prvenstvu protiv reprezentacije Nigerije na travnjaku Baltik Arene.

Putovanje, ulaznice i sve ostalo potrebno, finaciraju vlastitim sredstvima, i sredstvima prikupljenima od sponzora.

Nakon utakmice, krenut će na put prema glavnom gradu Češke, gdje će ostati nekoliko dana u turističkom posjetu i razgledanju znamenitosti ovoga grada, kao i uživati u poznatim češkim pivima.

Ramskim navijačima želimo sretan put, i siguran i sretan povratak kući!

na vrh članka