Rama uskoro dobiva novi turistički vodič

  • Napisao/la  RPortal
Rama uskoro dobiva novi turistički vodič

Nakon što  je 2013. godine Etno selo "Remić" tiskalo i široj javnosti predstavilo prvi cjeloviti turistički vodič Rame, koji je izazvao pozornost turističkih i putnčkih agencija, ali i pojedinaca, uvidjele su se potrebe izdavanja novog, višejezičnog vodiča koji je javnosti predstavljen u kolovozu 2014. godine.

Višejezični vodič, predstavljen je na više europskih turističkih sajmova i izazvao interes stranih turističkih agencija i turista kojima je BiH, a i Rama potpuna nepoznanica. „Posljedica“ predstavljanja vodiča na europskim sajmovima, bila je dolazak turista iz Danske, Nizozemske, Njemačke, Austrije, Češke i Mađarske u Etno selo i Ramu.

S obzirom na interes javnosti, ali i rezultate koje je ovaj vodič donio Etno selu „Remić“, stvorila se potreba izdavanja novoga, koji će svojim sadržajem još više približiti i proširiti turističku ponudu ramskoga kraja. Sadržajno i grafički, novi vodič izgledat će potpuno drukčije od prethodnih, a dio će biti posvećen i susjednoj općini Uskoplje.

Izrada vodiča završena je u elektronskom obliku i nakon završetka “prijeloma”, započet će njegovo tiskanje.

Tehničku pripremu i materijal osigurao je RPortal, izdavač će ponovno biti Etno selo „Remić“. S obzirom na prihvaćenost vodiča koji su do sada tiskani, ne sumnjamo u rezultate koje će donijeti novi vodič.

na vrh članka